I går hämtade ja ut boken fitnesfighten för alla snacka om att man blir taggad! Så på fredag (i morgon) är det sista onyttiga dagen på 4 veckor! Henke och ja har ändå varit duktiga hela denna vecka! Vi har verkligen tänkt på vad vi äter samt gjort någon form av träning! I tisdags vart det bara en promenad men bättre än inget! I går tränade vi första passet ifrån boken, vi gjorde så gott som hela programmet i lägenheten två övningar hoppade vi då vi inte har några hantlar. Ganska skönt att vi bor på första våningen, då vi joggade på stället och gjorde sax hopp som cardio haha! 

Men ikväll hinns nog gymmet med, men då blandar vi egen träning och fitnessfighten! Ååh måste bara tillägga, snacka om GODA recept till fitnesfighten! Vattnas bara i minnen av att tänka på det!!!!

P.s tog även mina "för" bilder i går, det ska bli spännande att jämföra om 4 veckor! 

Super god lax ja gjorde i föregår 

Och vårt snack för kvällen ^^
Jaha ny dag nya tag eller? Ååh vilken träningsvärk ja har i dag, fick ta en Ipren så ja skulle kunna jobba överhuvudtaget  haha så nu känner jag mig lite mänsklig igen! 

Ja jobbar/utbildar mig på Volvo CE i Eskilstuna som sagt, och det är ju ett relativt tungt jobb. Men man får väl se det som ett plus att man får röra på sig och lyfta på jobbet! I dag jobbar Henke senare men det blir nog en tur till gymmet ändå om ja får bestämma (haha sitter ja och säger nu ja, vet inte vad ja tycker 16:00 direkt!) 
Men ja håller tummarna på att han är på också, det är så mycket lättare att komma iväg om man är två! 

Ha det gött! 
Den godaste frukten ja vet är Mango! Ja kan lätt äta det istället för godis. 

I dag så drog Henke och ja till gymmet och vi körde på i ca 1h lite mera kanske, kändes riktigt skönt! Sen drog vi till matbutiken och handlade frukt och lite nötter, så det har jag mumsat i mig nu! 
Hmm undra hur nyttig/onyttig OLWs nötblandningar är??