Inskolningen gick bra, men mycket nytt! En sak i alla fall jag vet är att jag kommer gå vilse när jag väl börjar jobba där haha.

Sen hände det något roligt i dag också, det va en som ville att jag skulle komma på en anställnings intervju nästa tisdag i Eskilstuna! Den förra hörde jag inget i från men det verkade inte vara ett tippen jobb så gråter inte för det ;). Men det känns nu som det kanske blir något av resten på det här året i alla fall!

Nu tittar jag på sex and the city och har ätit knäckemackor, efter en hel kväll i stallet :)

Ligger i sängen och ska nu försöka sova, det är upp 5:40 i morgon.. Ska ju på inskolningen så är lite nervös faktiskt!

Henke och jag hittade väl inte på något speciellt utan vi satt ute på altanen och spelade kort med hand föräldrar, så det va avkopplande och roligt!

God natt! <3

Snart är juli slut och augusti börjar. Snart tar min tid på Filmkedjan slut och tiden på igelkotten börjar. Snart tar sommaren slut och hösten väntar. Det är många slut och nya dagar kommer.

Mitt jobb pass är också snart slut, sen ska jag vara med Elin en snabbis och sen ska jag hitta på något med Henke! Jag har verkligen inte varit på bra humör och det har inte varit rättvist mot honom. Jag ska inte behöva dra ner honom bara för att jag inte är på topp eller hur?! Jag måste verkligen komma ur den svackan jag har hamnat i!