Jag förstår verkligen inte vart veckorna tar vägen?!? Allt går så rasande fort, men nu är relativt många grejer klara i skolan och min hjärna kan vila 3 sekunder, för det kommer ju mer! Det är inte slut riktigt än. Men snart, snart tar ja studenten!

I dag så får jag nog ganska mycket gjort ändå. Jag fick lite sovmorgon eller ja till 8:00 så det var väl inte så jätte mycket men ändå haha. Sen så gjorde Herik frukost år med medans jag hade min morgonsur stund när jag gjorde mig i årning. Sen bar det av till körskolan där jag gorde två pärmar! Just nu sitter ja hos Bisse och ska äta och plugga lite till mitt naturkunskaps prov som jag har i emiddag. Sen efter skolan blir det nog mera körskola för att sedan gå till jobbet, som jag tillbringar min tid på till klockan tio i kväll. Så ja, jag får nog rätt mycket gjort i dag ändå!
 

Lite egobosting nu! Men nu har jag varit duktig, ja har suttit i skolan sen 8;15 och skrivit på min rapport och nu ska jag till körskolan! Egentligen börjar min skoldag 13:25 så jag är mycket duktig som är här!