I dag har jag faktiskt pluggat till spanska provet som är  i morn coolt va ! :D är fett glad på mig själv. Men min dator ville dock inte att jag skulle plugga för internet ville inte funka, men sen kom pappa och fixade det. Jag har inte barat pluggat i dag utan jag har varit i stan med bästaste Elin och gått runt där och fikat :D. Sen får man ju inte glömma att jag har städat hela undervåningen typ -.- inte kul. men nu ska jag gå o ducha.

Puss på dig <333

Sitter hemma hos Henke (har snott hans dator mohahaha), stefan fyllde i går (henkes bror) men han ska firas i dag så han släkt kommer om ca en timme. I dag har vi städat, visste inte vart vi skulle börja på henkes rum. Jag fick några utbortt under städningen, men resultatet blev bra iaf ;). Vet inte vad jag ska skriva mera, just nu tar Henke massa kort på mig eller massa o massa typ ett XD. Aja.

Puss på dig <333


Hejsansvejsanilingonskogen!
 Lång tid sen jag skrev här, så det är väl på tiden att jag gör det. Det har inte hänt så himla mycket i mitt liv de senaste veckorna görutom att jag Elin och Henke, serverade mat på en 40-års fest i helgen det var kul men stressigt. Jag har komit på att det är nog inte mitt yrke, jag blir hur grinig som hälst mot de jag arbetar med! Jag för ju inte glömma att Bisse och Andreas stog i baren de hjälpte till mycket också i köket. I dag är jag hemma från skolan för jag slog i huvet ganska hårt i går, fick förmodligen en liten hjärnskakning, men igentligen ar jag hemma för en mardrömm :S, pappa frågade mig i morse om jag hade drömt en mardrömm vilket jag hade gjort. Jag kommer inte ihåg den nu men jag vaknade svettig i natt. Då tyckte pappa att jag skulle vara hemma. I dag har jag inte hunnit gjort så mycket tyå sovit (Y) kollat på tv ätit duchat, och målat fingrar och tår röda ;). I dag vet jag inte om jag ska till stallet eller så men vi får vel se :). Henke kommer nog riga mig på eftermidagen :). men nu ska jag gå o göra mågot annat.

Puss på dig <333