Jag har då spenderat min dag med att kola på clash of the titans en mycket bra fim tycker jag :). Men det jag tænkte skriva var att jag har haft en super mysig jul hær i norge! Lite ovant som tillexempel så æter man inte julbord hær utan pinnekøtt ær vældigt vanligt. Pinnekøtt ær typ som revbenspjæll som ær kokat væææældigt længe och det var super gott! Sen så har jag varit på mitt livs førsta norska gudstjænst, va ganska så roligt (tycker inte att norska låter så seriøst) haha. Sen vart det paketøppning på kvællen och jag fick inte så mycket men jag har en del paket att øppna nær jag kommer hem igen haha :). Men jag fick

*En smink væska
*ett diadem
*Ett jætte fint armband: snow of Sweden
*en jætte mysig och fin kofta

Sen har jag fyllt år och då fick jag två paket hær

*jætte finaørhængen : snow of sweden
*400 kr av bestemor som jag fick shoppa før på finsness.

Då køpte jag

* en ponjo
*en stickad trøjja
*en blus/skjorta
*tæckstift

I dag ær det den sista heøa dagen vi ær hær så får se om jag åker på 2 juldags fest eller om jga kanske åker till Håkon vi får se.Nu sitter jag hos bestemor och har varit hær en dag. Tænkte bara sæga att jag hatar sj av hela mitt hjærta. Vi skulle ha kommit fram runt ett till Narvik men vi kom fram kvart i åtta på kvællen, sen tar det en stund med bil från Narvik till Dyrøya dær farmor bor, så kvart i tio kom vi fram -.-. aja nu ær vi hær iallafall men længtar inte tills vi ska åka hem med den jævla skiten!


Ja i dag är det då jag åker till Norge. Skulle bara säga HEJDÅ SVERIGE men kommer nog inte lämmna detta land förren i natt kanske i morgonbitti? Kommer ju åka i detta fina land ett tag med tåget innan vi åker över gränsen till vårat nordliga grannland. Hoppas att jag har internet hos bestemor det borde jag ha). Då kan jag kanske skriva någe här om jag har lust och hinner :).

Ha det gött!