Ja i dag är det midsomarafton och jag är borta för första gången. Och det märks för nyss satt jag och stor bölade för att jag ville hem :/. (stackars Henke visste inte vad han skulle göra). Men nu har jag samlat mig och bästemmt att jag inte vill vara en egotrippad bitch någe mer. Om ca en halv timme ska vi börja göra oss i årning. Sen ska vi till viala och dansa runt midsommar stången. Senare komemr en fammilj hit som ja inte har någon aning om va det är för folk. Men det bli säket as bra ;).

Puss på dig <333

I dag är det en stor dag, min lilla stora syster blir 18 år! Hela 18 år fy fan ! Kan inte fatta syrran blir 18, men det är väl bara att vänja sig med det hon kommer ju vara 18 ett helt år till från och med nu ;).
GRATTIS ANNA BEATRICE ERIKA HANSSEN!!!!!!!

Puss på dig <333

Ja kunga bröllpoet har juh vartit  hela sverige att fast klistrade bakom tv:apparaterna. Men det viktiga jag ville skriva i dag är att JAG HAR FÅRR KONTAKT MED ELIN LENNTOFT! Blev rädd där ett tag. I dag har det inte hänst så mycket vaknade med Henkrik <3 gick upp och åt städade åt lite till gick och sov med Henkrik, åt lite fika. Henkrik åkte hem:(. Ringe Ein :). Gick runt lite gick till datorn och nu sitter jag här. Min dag kortfattat.
Kommr kanske skriva någe mer "interesant" senare ;).
Puss på dig <333