Jag förstår inte varför jag är så trött hela tiden. Jag gick och la mig runt tolv i går och sov till halv elva i dag men ändå är jag super trött :(. Sla ta en liten tupplur nu medans Henke levererar nybakat bröd till sn mormor. 

Boken Fallen Ängel av Becca Fitzpatrick verkar mycket spänande och den vill jag ta mig ann! Jag har kollat på biblioteket om den finns där men den är utlånad :(. Så jag funderar på att köpa den istället på bokia nästa vecka (då pengarna kommer in hehe).

Som jag har förstått det rätt är det en liknande story till Stephenie meyer böcker om Bella och Edward och jag verkligen älskade hennes böcker! Så jag tror att den här boken kan vara något för mig. Om ni inte redan har fått en uppfattning om vad jag gillar att läsa så är det fantasy gärna med förbjuden kärlek (fats jag sitter och grinar som en vattenspridare haha). 

I får läste jag ut boken De Utvalda av Kristin Cashore och tänkte nu uverdera boken ur mina tankar. Jag kommer inte berätta något från handlingen utan bara skrivahur jag tycker att boken är uppbyggd så det är ingen risk för spoiling haha!

I de första kapitlena i början var det lite svårt att hänga med och förstå de "övernaturliga" sakerna som hände, men senare kom förklaringarna och vid kapitel sju vart allt klart för mig ungefär. Själva handlingen är spänmnande och fångar läsaren efter ett få antal kapitel. Mitt i boken var det spänning lite romans och även personliga värderingar ur huvudkaraktärens tankar. Vilket tycker jag är mycket bra! Slutet vart jätte spännande och sen rundades den av och det blev ett jätte bra slut. Jag fick inte ångest av att den tog slut som jag lätt kan få haha. ne jag kände mig klar med Katsas berättelse. Men vill självklart läsa Kristins Cashores andra böcker!

Den andra boken hon har skrivit Fire som inte har översatts till svenska en är en fristående bok om jag har förstått det rätt och den utspelas ungefär 30 år innan Katsas tid. Sen kommer Kristin även ut med en bok i maj. Dock vet jag inte vad den kommer att handla om.