Då var det snart helg igen och änu en mycket lärorik dag i skolan, börjar med mediekunskap och slutar dagen med samhällskunskap! Haha ne men ska plugga svenska hemma istället :).

Vet inte vad jag ska hitta på med pollen i dag har träningsverk i både ben och armar sen gymet. Men det blir nog en lugn tur i alla fall.


Fick lite rödare hår i går oxå!

Man kan inte påstå att det va en speciellt lärorik dag i skolan i dag, då jag kom till skolan 10:40 hade idrott i 50 min och åkte hem haha. Hade så pass tur att mamma skulle handla i dag så hon han handla medans jag gymmade sen kunde hon hämta mig, då tog vi lunch på Cofé & lounge mums! Sen bar det hem för att sedan gå till stallet!

Egentligen skulle jag ha två lektioner i dag men sista lektionen som var mediaproduktion så fick jag jobba hemma då jag inte hade någe bildmatreal som vi behövde. Så jag fotade massa i stallet! Så nu ska jag börja med min uppgift som är att göra ett bildspel av mitt största intresse! 

Några bilder från i dag :)
I dag blir det Sleepover hos min kära syster i stan. Har nämligen värsta sovmorgonen i morgon! Sen kommer jag hem super tidigt oxå så då blire till stallet på dirren! Hoppas att jag både hinner med Zola och Hugo Boss!