Nu är 2010 snart över, känns lagom skumt att det var ett helt år sedan man väntade på fyrverkerier hemma i marmorbyn. Nu sitter jag hemma i mitt andra hem i vingåker vid Henke´s dator. Första nyår fammiljen är splittrad, så i går vart man lite känslosam och bölade i Henkes famn. Men det var mysigt :). Men det är väl et stort bevis på att jag fortfarand är ett barn ;P. Men i kväll blir det nog jätte kul och braigt!


Vad ska ni göra i kväll då?

Puss på dig <333Ja dagen före doppardagen sitter jagi vingåker hos älsk :). Vi kommer nog inte göra särskilt mycket i dag mest slappa haha. Eller jag ska vara hemma med Samuel och han ska åkta och köpa jul klapp till mig :) .(Lite sent att köpa nu om man frågar mig, men har har sina små planer så :P. )

I går så träffade jag Elin och Cat  i k-holm det va najs :) vi gick runt och snackade mest. Sen så pkte jag hem till Henke och då var hans bästa än Jakke där också. Vi tre kollade på Dorian Gray en skuum film. Sen efter det så kollade jag på när grabarna spelade wii. Veldingt underhållande bar det när dem körde dans matta hahahaha.

I morgon är det JULAFTON! Så GOD JUL PÅ ER ALLA!!!!!

Puss på dig <333


I dag så jag nog haft det värst prover i världs historian! Men jag är så jäkla glad att svenska provet är över nu. I morn så får jag jul lov men det käns redan som jag har fott det! I tre veckors tid har jag kännt att jag måste pluga men i dag är det slut! För denna termin iaf hahah.

Se nså fick jag skjuts hem från skolan så jag kom hem en timme tidigare (Y), så jag kunnde ta det lite lugnt innan jag for upp till stallet. Själva sysslorna gick fort så det var bra. Men det var inge kul att rida i dag! Zola bara stressade hela rundan. Man kan ju tänka sig att hon ska bli rädd för alla ljusslingor som fins på tomter runt om, men nej nej hon blir rädd för allas sopptunnor?!? Jag blir galen på den där hästen XD!

Nu ska jag nog ta en varm duch sen koka lite te och mysa farmför tvn :)

Puss på dig <333