Nu har jag lämnat Alice hos veterinären för kastrering, usch vad jobbigt det va att lämna henne där helt själv :(. Men det kommer givetvis att gå bra! 

Efter jag hade lämnat Alice hos vet drog jag direkt till gymmet för att mjuka upp min stela kropp!  Så länge jag va på ctosstrainern så fungerade det bra, men så fort jag gick av så va jag lika stel igen haha. Men men, nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli kvart över två så jag kan hämta min lilla Alice! 

I dag har jag en låång sovmorgon, börjar inte förens klockan två. Ne egentligen ska jag inte sova/slappa hela förmiddagen, fast idag tar jag det lungt. Men resten av veckan har jag daler inplanerat på morgonen! 

Idag har jag början på en jävla träningsver! Hoppas att mitt träningspass i morgon kan lindra det värsta. 

Just nu ska jag fortsätta slappa men Alice i soffan!

Nu i veckan som va fixade jag ett gymkort på nordic wellness som precis har öppnat gör i Eskilstuna. Hel grymt gym, som även har gruppövningar så som bodypump som jag gick på i dag. Nu är jag helt slut och sitter i soffan och knappt kan lyfta armarna haha. Men det är väl så det ska kännas! 
 
Nu i veckan som kommer jobbar jag eftermiddag och har massa tråkiga "vuxen" saker inplanerat så som syn undersökning och tvätt. Sen ska även Alice till veterinären för sterilisering,  vi här hemma blev lite smått galna på Alice löpande milt sagt haha!