Det vill jag säga till min kropp även i dag. Är otroligt jävla arg, sur och omotiverad. Varför ska mina ben ALLTID svika mig. Mina ben äe det jag hat lägst självkänsla för. Jag tycker dom är feta och fula och nu gör de desutom ont?!? ja WTF! Ska ringa läkare eler sjukgymnast på måndag. Så denna helg säger jag bara fu** you tillö min kropp och trycker i mig allt som jag inte ska äta.
 
Asså de tre stycken som läser denna usla blogg, måste tro att jag ör någon hypokonriker eller något. Men jag lovar skriver inte dessa saker för att folk ska tycka synd om mig. Det är bara det att jag måste få ut mig det här. För face it ingen orkar lyssna på mitt knäll........
Tog mig igenom halva passet sen svek mitt högra knä mig helt. Kan inte gå på ctosstrainern, inga bemöt eller något som man böjer knät på.

Det gör mig så jävla förbannad! För varje gång jag tänker börja träna får jag ont antingen i höfterna eller blir sjuk. Och nu knät WTF!!! 

Ne den här dagen stryker jag ifrån få och tänker slita i den i dag och fortsätta i morgon, med ny energi och attityd!
Ja då är pass tre gjort. Hur känns det då? Jo kroppen känns tung att bära just nu haha, lite smått träningsverk i hela kroppen. Passet kändes bra! Tog 10 min extra cardio då jag åt lite för mycket nötter i morse hehe. Man får kompromissa lite ;).