I dag så blir amn lite rikare då jag hoppas att lönen kommer ;). Men det borde den göra fick  typ lönelappen om hur mycket jag fick i går. Så det räcker gott och väl till italien och lite annat :P.

Mitt mål är att efter italien ska jag ha råd med ett hackamor och en ryggsäck. Ja har nämligen fixat en ryggsäcks gajd eller vad man säger XD, Elin ska iallafal hjälpa mig att hitta en snygg ryggsäck till skolan börjar. För jag är så jäkla trött på att få ont i ryggen av mina andra väskor! Dom är snygga men mycket opraktiska!Puss på dig <333
Om en vecka så går jag och Elin på venedigs gator! ojojoj vad tiden går fort! Det kändes som att det va i går jag sa att det va en månad kvar! Det börjar pirra i magen nu kan man säga, ussh är as nervös för flyget! Aja nu så ska jag snart ner till sommar stugan och senare i dag så blir det stallet!


Puss på dig <333
Om tio dagar så sitter, står eller går jag i venedig! Gaach börjar verkligen bli nervös för att flyga nu!
I dag har hjag inte gjort mycket jag har kollat mycket på supernatrual och så har jag hjälpt till i stugan oc hsen åkt in till stan med mamma. Just nu sitter jag själv vid datorn Henke är hemmaoch han sover nog nu, han har lanat natten till i dag (min lilla datanörd). Saknar honom mycket! Undrar hur det kommer bli i Italien? Jag har varit borta från Henke i två dagar och saknar redan honom förskräkligt mycket. Undrar hur det blir utan honom i tolv? Men det kanske går bra endå, kommer få en hel del nya intryck kan man säga!
Puss på dig <333