Just nu sitter vi och väntar på att den roliga matte lektionen ska börja! Skämt o sido vi har lunch rast nu och lovisorna och jag sitter vid våra bloggar och skriver.
Efter matten så ska vi ha svenska och sen så slutar vi! Men jag ska fråga i fall vi kan typ läsa våran bok hemma och sluta efter halva svenskan. För då så ska jag gå och kolla på ett par skor, för mina börjar gå sönder! Inte bra.
När jag kommer hem så ska jag ge Henke en puss och sen så ska jag turba upp till stallet :P. Sen blir det mys framför tv:n och kola på Stargate Atlantis tror jag.
Puss på dig <333
Jag sitter vid min egna data för första gången på en eller två månader! Fan va coolt! Tog kanske allt som allt en halv timme för att den skulle starta helt men men haha.
Ja i dag va jag hemma från skolan med värsta huvudverken :(. Så jag satt och år en jätte god kladd kaka och kollade på cogar town på förmiddagen och sen åt jag lunch till cogar town oxå :P. Sen vart det lite gh och lite mera tv. Sen kom mamma hem och då fikade vi med semmlor :).
Sen vart det stallet och sen hem och laga mat :). Pasta med fläskfílemedaljonger! Vart ganska gott enligt mig men väldigt gott enligt min familj :).
Sen vart det ju då att sitta och vänta på att min dator skulle starta :P. Senare i kväl vet jag inte vad jag ska göra.
(skulle ha varit bilder men min data är nog inte i det bästa skicket om man säger så)
Bisse och jag har planerat att köpa en Tekna Dressyr sadel till lilla zolabola. Vår plan var att vi skulle spara nu i vår, men jag tror att det blir bättre att köpa den i sommar när både Bisse och jag (för hoppnings vis jag ) har sommar jobb. Då svider det nog inte lika mycket i plånboken när man får lägga ut någon lapp eller så.
Jag ska försöka städa mitt rum (kommer nog inte lyckas) och kanske ut och jogga lite om min rygg har blivit bättre :)
Puss på dig <333