Vi hade idrott i dag då, en mycket flummig tennislektion vart det för min och Lovisas sida! Det va så tråkigt att det vart kul, men på toppen på det så sträckte jag min rygg igen! På samma ställe som förra gången, så det är som att vara en mycket skröplig pansionär! Har inte ens tästat att gå ner på mitt rum jag vågar inte att gå i trappan xD. Hoppas att jag är bättre i morgon.

Puss på dig <333


I dag så SKA Hneke och jag vara duktiga och ut och jogga och promenera! Detta bestämde jag mig för i går kväll när jag fick så dåligt samvete när jag hade ätit en hamburgetalrik till lunch och sen när jag kom hem så moffade jag ungeför 150 g chips! Inte okej tycker jag. Så henke och jag ska jogga till stallet och sen gå en promenad med Zola och sen ska vi jogga hem. Så nu jävlar anamma ska saker och ting förändras! Eller iaf ska mina motionsvanor ändras!
Puss på dig <333
Sitter på rasten med macbooken i knät, asså det är as skönt att vi har fått den! Går as länge i dag ända tills kvart i fyra! Efter skolan så blir det hem ta en macka och sen dra till stallet och ringa hovslagarn. Zolas hover är verkligen förskräkliga, har så dåligt samvete över att det har gått så långt!!!
(en bild från florecse)
Puss på dig <333