Ja fredagen som kommer är det min 19 års dag!! Är fett taggad, jag har nog inte varit så taggad som ja är nu på flera år! 

Men det händer lite saker innan. Som i dag ska jag till Elin på skräckfilms kväll, sen på måndag ska min familj O ja på seans med terry evans från det okända. Super spännande! 

Men arnars får ja mest sitta still då i går ja opererade min jävla tå för fjärde gången :( (n) 

Ha det gött!

Min tå just nu :(
Nu var det ett tag sen jag skrev här igen! Men har inte haft så mycket att skriva om. Men det lilla som har hänt i mitt liv sedan sist får ett annat inlägg senare, nu ska jag bara säga "hej! ja lever typ!" 

Ne men i dag så har jag och Henrik varit i Västerås och gått runt på Ikea sen var vi på rusta en snabbis. På Ikea vart det lite smått och gått, mest förvarings saker till garderoben samt burkar! Sen på rusta vart det en bok hylla jag har spanat in länge! Jätte fiin! 

Försökte ta lite fina bilder här i lägenheten men det gick väl sådär haha! 

Strax ska jag gå ner till tuna park och möta upp Bisse och hennes vän! Om jag har riktigt tur kanske även mamma och pappa komemr och hälsar på! Henrik åkte i väg tidigt i morse för en jobbinterju på IKEA i västerås. Så håller tummarna för honom! Sen på em vet jag inte riktigt vad som händer, men vi får väl se!
 
Ha det gött!
 
Två cam bidler på mig i dag!