Ja måndag igen, två ynka veckor kvar på volvosteget  sen ut i arbetslösheten igen. Fan. Jag orkar inte, känner redan nu att jag är på väg ner i en svacka. Sökte två program till våren men ser inte så optimistisk på det. Varför skulle jag komma in den här gången och inte de andra. Hoppas min prestation på högskoleprovet kan komma tillhands. Nu är det viktigare en någonsin att göra bra ifrån sig på det jävla helvetes provet. Ne orkar inte med denna dag! Usch! 

Ja sitter just nu på min sittpuff i våran nya ganska tomma lägenhet. Ja vi håller på att flytta, just nu inväntar jag flytthjälp ifrån min familj som jag hoppas kommer snart. Denna vecka har jag varit själv också för Henke åte iväg till spanien med sin bror för lite semester, de fick ingen i sommras så det tar ut den nu. Så jag har flyttat det mästa själv, annan än tunga möbler så är det bara tråkiga saker kvar. Saker som ligger lite här och där. 
 
Det har varit jäkligt tomt utan Henke och saknar honom massor, men det är bra att sakna sin partner tycker jag! Då vet man hur mycekt personen ifråga betyder för än. Henrik och jag har varit tillsammans snart i 5 och ett halvt år, och det är lika jobbigt nu som för fem år sen när vi skilljs åt. I morgon kommer han hem och jag längtar! Inget mys för oss dock för då blit det flyttstädning i ettan!
 
 
Sötaste bilden på Henrik och hans brorson Sixten!