Nu har jag läst klart tredjeboken i trilogin om Nora och Patch av Becca Fitzpatrick. Noras Val som boken heter vad i allmänt bra. MEN den var väldigt lik te två första. Jag gillar storyn men den är ganska klychig om man kan säga så. Det var ett ganska oväntat slut dock och det gillade jag mycket! Nora klarade sig näst intill att lösa problemet utan Patc. 

Men i helhet hela trilogin vart den ganska långdragen. Enligt mig tycker jag att det nästan hade räckt med den första boken om man hade gjort ett riktigt avslut och inte lämna det öppet somman gör om man ska skriva vidare på serien. Men det va en helt okej bok serie! 3/5 skulle jag nog säga!
I dag frågade mina bröder mig om jag ville spela lite fotboll med dem och jag gick med på det! Vi bor granne med två fotbolls planer så vi gick ned för slänten till den lilla och passade och sköt några skott på mål, medans vi turades om att stå i mål. Det var faktisk riktigt roligt men sen fick jag lite ont i tån (jag har nageltrång för tredjegången) så vi gick in. Det var inte så trevligt att ta av sig skon och se att min tå var alldeless blodig! Usch! Men som sagtdet var kulså länge det varade!

Ha det gött!


i går reserverade jag min första bok på biblioteket och det vart så klart den tredje boken i Becca Fitzpatricks serie Noras Val. Det är en som är före mig men vi får hoppas att den personen läser snabbt!