Oj en vecka sedan jag bloggade sist inte bra. Men det har väl inte hänt så super mycket i mitt liv. Det har varit en helt vanlig vecka. Jag har ju varit på praktiken och gjort lite allamöjliga grejjer. Sen har jag varit med älskling några dagar och sen va jag med Elin och Matrin i helgenm Mycket roligt :). Ja jag har ju varit i stallet oxå.

I går så följde Hanna Maxstad till stallet och hon fick rilda lite :). Gick helt okej med tanke på att Zola var hyper till skillnad från i dag .... För i dag så var hon riktigt tröt ska jag säga er! Longerade över ett litet kryss och hon orkade knappt lyfta på benen :O. Inte likt henne! Men tror det är för att de bytte hage i dag till en med massa gräs i. Hon har nog vräkt i sig, så vi kommer nog ha en hö box i morgon -.-.

Nä men nu ska jag hoppa in i duchen sen koka lite te och krypa ner under en filt till desperata hemmafruar!!I dag så va det Bisses tur att baka men hon bakade under mina instruktioner. Vi får väl se hur bra detta blir haha.
Denna helg har vari rena slappar helgen. Henke och jag har myst på kvällarna för på dagarna så har han försvunnit lite. Som tillexempel i går snodde pappa honom till verkstaden -.-. Just nu har jag ingen koll på vart han är heller, tror att han är där nere och ritar eller spelar dator, hmmm. Borde nog gå och leta efter honom nu.Ja nu är klockan 00.35 och jag har precist dekorerat klart mina naglar.... Med andra ord ja, jag sitter hemma sjäv utan Henke och ja, jag har ap tråkigt!

Hela min dag kan man kortfatta väldigt lätt: Vakna, äta, how i met your mother äta,how i met your mother,stallet,how i met your mother,äta, how i met your mother sen fixa naglarna. Min dag har varit väldigt inehållsrik! Eller inte! Det är så att Henke är sjuk fortfarande och jag vill fortfarande inte bli smittad. Detta är hur tråkigt som hälst. Funderar på att sova snart....

Här är bilder på mina naglar som inte vart vidare värst bra .....    -.-    .....

Mycket fina blider host host.. Aja man måste ju bjuda på sig själv!