Ja var hos studio hair i fredags hos bästa Cissi och klippte mig. Ja gör så lite med mitt hår och har sällan utsläppt så långt hår blir bara jobbigt, går år större mängder hårprodukter det trasslar och är i vägen! Ne så nu vart det kortare, inte super kort som jag har haft tidigare men ändå kort.
 
Inte den tydligate bilden men det är ca 1,5 dm som saknas
 
Nu har ja näästan packat ner mitt rum hos mamma och pappa, men man har ju så jäkla många prylar som man inte ens vet varför man har! Flera saker är "vad ska ja ha det här till" men det är ett sentimentalt väre över prylen som göt att ja inte vill kasta den, men det är radan fullt i våran lilla lägenhet. Sen när jag vet att min lille bror vill ha rummet så blir det intee lättare, visst aj förstår att han vill ha detta rum. Men vart ska jag och Alice vara när vi kommer på besök? Aja den dagen den sorgen!
 
Ha det gött!
I dag är det min Henriks 21års dag! Vi (min familj) kommer åka till Henrik som är hos hans föräldrar och fira honom på kvällen. Vi har nämligen varit hos våra familjer och firat jul och nyår. Känns konstig att inte vakna vid hans sida på han dag, har gjort det fyra år tidigare licksom. Men någon måste passa lilla Alice. Känns inte så snällt att hon ska behöva byta plats för ett dygn. Vi åker hem till eksilstuna på kvällen i morgon. Det ska bli så himla skönt att komma hem till alla sina saker igen.
 
Jag är verkligen en rutin människa så jag tycker att det ska bli skönt att komma tillbaka till vardag och jobb. Jag hr inte varit på volvo så länge så kändes lite små lustigt att ha två veckors ledighet mitt i allt. Det har såklart varit skönt och roligt att få vara med familjen, vi ses inte allt för ofta!
 
Ha en bra dag!
 
(Ussch vad dålig min iphone kamera har blivit! ) Jag och Henke på nyår!