Just nu sitter jag ombytt osminkad och har precis ätit en myycket onyttigt smält ost macka.. Jag har nästan börjar jobba på Filmkedjan i Eskilstuna, jag har varit där lite då och då. Men i dag ska jag dit och öppna för första gången själv! Ska vara där vid tio så har gått om tid på mig :). Sen resten av dagen har jag oplanerad, kanske blir det en promenad med Henke eller så softar vi med någon film eller så! Hoppas alla får en bra dag!

Ibland när man kommer hem kan man få denna goda tallrik, Henke har nu överraskat mig två gånger med super god mat när jag kommer hem från "jobbet"

Hemma i marmorbyn, någon konstig film med ostkrokar och en monster. Det vart min fredag's kväll. Väntar på morgon dagen då henkes mamma och jag ska ut och rida Islands hästar! Mys! 

Ha det gött <3

Ja, ja sitter ensam hemma i lägenheten och kollar runt på lite bloggar. Ska nog palla mig ut och handla lite mat tror jag. Eller ja borde vi har typ ingen mjöljk,smör pålägg osv haha. Försökte ta en sovmorgon i dag men det gick väl sådär. Jag vaknade typ sjutton gånger av Henkes olika alarm för han skulle upp tidigare till en föreläsning. Sen när han gick så tänkte jag gud så skönt nu ska jag somna om på riktigt. Icke sa nicke, hade en täppt näsa samt huvudvärk så det var bara att gå upp. Kollade lite på tv sen slog ja på musik och hoppade in i duchen. Sen vart jag sittande framför datorn istället... haha
 
Ne nu ska jag iväg, ha en bra dag!
någon konstig bild ja hittade i datorn haha