I dag har jahg klippt mig. Jag har klippt raklugg :O. Har typ inte haft en lugg på ett år xD. Sen har jag varit i den stora staden katrineholm och handlat med mamma och mina kära bröder. Sen har jag lagat min strumplåda och städat lite och bytt gardiner, nu kanske jag kan sova längre på morgonen utan att bli veckt av solen i rummet.
jag har bara en bild på mig med nya frisyren. det kanske inte är den vackraste bilden på mig osminkad osv XD.
Puss på dig <333

Snö snö,snö jag är trött på snöö!!! Jag vill ha sommar nu ! I Dag har jag kollat på vampire dierys med Bisse och Andreas sen har jag skottat källar trappen. Det var mycket snö kan jag säga och jag kan oxå säga hej till träningsverk i armarna -.- . I kväll kommer jag typ inte göra mycket jag kommer kanske kolla påfilm med Rickard och Oscar om dem vill. Arnars bli det dator och jag eller TV och jag hela kvällen .Saknar min Henrik:(  .Det är så tomt här utan honom. Brukar lixom alltid ha någon och prata och skratta med när jag är ledig. Men nu är det bara jag och datorn. Kan bara säga att det suger. Det här va inget bra lov som jag hade hoppts på. Mer en halva lovet har jag bar aväntat på torsdag och då är det ju typ slut. Det är ju inge kul. Men i morn ska jag klippa mig och vara i stallet. Matilda josse och jag skulle eventuellt tolka men vet inte säkert hur det blir. Sen kanske Henke kommer på kvällen men jag vet inte heller om det är helt säkert. Jag vet inget helt säker förutom att jag har riktigt tråkigt just nu!

Puss på dig <333

I dag skulle Matilda Josse och jag rida en sväng men det är för kallt det var -19 när jag vaknade, men när mamma vaknade var det -28 :O. Fett kallt ! Så jag ska till stallet runt tre fyra tiden tror jag :P. Hittils i dag har jag kollat på suregate den var bra tycker jag ^^.
I går kväll så sminkade Bisse mig o så det var kul :). Sen så snodde jag hennes dator när hon åkte till Andreas och kollade på Vampire dierys :D kollade till avsnitt 7 fick inte kolla längre för resten ska jag kolla med Bisse och Andreas. Men klockan va runt halv ett på natten så jag tyckte att det räkte så jag gick o la mig :P. Det var lite om vad jag har gjort i dag och vad jag gjorde i går kväll :p.
Puss på dig <333(Systrarna Hanssen ;) hot like wow haha )