Sitter på praktiken och filosoferar lite, haha ne men det är inte jätte mycket att göra nu :/. Vad händer i dag då? Jo ska hem en snabbis och baka lite, sen ska jag in till stan igen och fira Andreas som fyller 23 (?). Sen hoppas jag är älskling ska komma hem för då åker jag till honom i kväll och myser lite! Denna vecka har jag inte varit på körskolan utan bara tagit det lungt när jag väl är ledig! Men nästa vecka är det bara att gå på det igen så jag bli klar någon gång, har inte tid för det egentligen!!

Ha det bra! I morgon är det fredag!!!

Ja som ja skrev i början av min lilla blogg period så blev det ett uppehåll till. Det här med att blogga går upp och ner hela tiden. Vet inte riktigt varför ja bloggar, tycker väl det är skönt att skiva av mig om mina dagar antar jag. Aja!

Nu har två och en halv vecka gått på min sista praktikplats inom media. Jag är på ett företag som heter WM grafik och de hör mestadels bildekaler! Så det är kreativt och kul! Men vissa dagar blir riktigt långa. Som till exempel i dag, upp klockan sex vara på praktiken halv åtta, sen är jag här till fyra sen är det jobb från fem till tio! Men det går! Jobbar inte måndagar och tisdagar längre så det är inte så jobbigt :).

Så nu vet ni vad ja pysslar med lite sen klämmer ja in körskolan lite då och då, inte jätte långtid kvar!