I dag slappade jag hos syrran, var ganska skönt faktiskt. Sen städade vi lite och fixade i hennes lägenhet. Efter det vart det en tur till stallet faktiskt. Var lite depp fört men vem bli unte glad av att rida en mysig skogs tur isolnedgången(?!?). Spelar ingen roll vilken häst man sitter på man njuter lika mycket för det! 
 
Nu ska jag slappa lite till och sen föröka lägga mig tidigt! Ska nämligen upp tidigt i morgon för ska köra risk 2:an alltså halkan!!! Tagga!! Alla säger att det är as kul så det hoppas jag atr jag tycker med!
 
Min älskade Zola i soldengången i höstas! Saknar henne så <3
 
 
 
 

Ligger i Bisses soffa och ska snart sova. Vart en sleep over hos henne då jag inte ser henne så ofta när jag jobbar så mycket som jag gör. I dag fick jag en sådan saknad efter zola så att det gjorde ont. Eller ja det gör ont, ont hela tiden men nu tänkte jag mer på den en arnars. Jag saknar att ha något att ta hand om. Vill ha en ny bebis som är min som ja kan ta hand om. Blir väl att åka och köpa mig en hamster! Ne men skämt o sisdo, vill verkligen ha något/någon att ta hand om nu. Det har gått två månader nu sen zola, känner mig bara vilsen utan henne...

Nu ska ja sluta deppa och sova, nya tag i morgon!

Ja det är väl det som är mest spännande som händer i dag, bok rean alltså. Fast var på boka och funkade i går innan rean till och med. Vart boken beautiful creatures fast på svenska lite trist :/. Läser den till engelskan nu som jag har lånat från bibblan, men kände att jag vill ha denna bok! Investerade också i en ny större kalender också som var pris nedsatt.

Arnars i dag är det skola och jobb sen hem till älskling! Ha en as bra och solig tisdag!