Min helg har varit super! Min Henkrik kom i går, men vi gjorde inte så mycket dock. Vi satt och ritade och myste ^^. I dag hade jag stalljouren, så det var bara gå upp tidigt och jag väckte Henke samtidigt (mohahahahahah). Svängde förbi och tog upp Natalie på vägen . Men när jag var i stallet så mosade jag min tumme mellan en vatten fylld dunk och diskhon gjorde ONT ! men kan i alla fall böja tummen nu XD. Vet inte vad vi komemr göra senare i dag men vi får väl se ;).
Puss på dig <3

Har super tråkigt! Sitter och chattar på msn och lyssnar på Bullet For My Valentine (mycket bra band!!!!). VIll att Henke ska vara här men bara för jag är lite sjuk så får han inte vara här för mina föreldrar -.- . Snacka om att jag dampade på pappa förut, men det löste inga problem fick typ bara nya käns det som . Hoppas att Henke kommer tidigt i morn men jag tror att han tar en låång sov morgon om jag känner honom rätt xD. Jga kommer nog siva länge i morn iaf. Okej jag erkänner detta är ett väldigt onödigt inlägg, men jag har TRÅKIGT ! Bara så ni vet xD.

Denna dag vart då inte som man hade tänkt sig D: . Är hemma för jag mår skit och det värsta är nog att mamma inte tror på mig längre när jag mår dåligt eller har ont längre . Så det är tydligen mitt fel att jag har ont överalt och så. Denna dag har jag inte gjort så mycket, har vaknat pratat med mamm ätit lunch och kollat på tv. Och det verkar som mamma straffar mig för jag är hemma från skolan för Henke får ikke komma bara för att jag är hemma. Detta suger hårt! Sorry att jag bara klagar i detta inlegget men men.
Puss på dig <3