Asså hur modigt och moget är det att komentera anonymt hur ful jag är i gästboken på bdb? Den skrev FAN VA FUL DU ÄR KOLLA FEJJAN FAN VA FUL DU ÄR. Asså man tar åt sig! Och nu är jag jävligt förbannad! Inte just för komentaren, för lixom jag är inte snyggast i världen. Men jag hatar folk som inte står för sina åsikter! Den får väl tycka att jag är hur ful som hälst men jag vill ju lixom inte veta att den tycker det. Åååh jag vill bara se denna person, och se om den är så jävla snygg! Fan va arg jag är! va bara tvungen att skriva av mig lite.

Detta an ju typ bli en skol blogg, för jag har kommit på att jag typ bara bloggar i skolan xD. Jag orkar inte med min dator längre har inte använt den på ca två till tre månader XD. Just nu har vi datakunskap och jag väntar på att läga upp ett inlägg i våran wiki (det är som en wikipedia sida) och det är bara en som kan redigera eller lägga in åt gången -.- . Typ i dag är det brand övning så jag sitter med jackan på hela dagen, det är typ som en frys ute!
När jag kommer hem ska jag slappa lite vet inte hur länge sen blir det stallet, och sova XD. Kanskeringer Henke också :).
Puss på dig <333 Älskling


Hegen har varit super! Fredags bara slappa inget annat, sen kom lördagen och då bar det av till Tunapark ganska tidigt. Där fick jag nya stövlar (as snygga) tunika strumpbyxor och tränings brallor :P. Super nöjd! Sen var det en liten fika paous sen bar det av till stallet. Det var ju inte precis dröm vädret men det var kul endå!. Sen kom jag hem och inte långt efter kom Henke! så det vart mys och vi mamma och pappa kollade på Sherlok Holms den va as bra :D! Sen nu i dag så vaknade vi inte allt för sent runt tio gick upp och åt ägg o macka, sen byta jag om och vi gick på en super promenix!. Den tog typ två timmar. Vi gick runt gropptorp sen till molke, det var ute jobbigt men det var skönt endå. Sen dess har vi SLAPPAT ;D.

Puss på dig <333