Som många skriver "kanske dags att blogga lite det var ju ett tag sedan". Men det har väl inte hänt så super mycket livet rullar på som vanligt. Men från och med nästa vecka kommer jag vara i skolan men ändå inte. Går nämligen ut på praktik. Praktiken kommer visirligen vara på skolan men jag och tre andra från min klass kommer göra ett stort designer project för en annan gymnasie skolan i Katrineholm, mycket roligt och interesant kommer det att bli! Så i morgon börjar jag 12:30 ungefär och min kära pojkvän ska skjutsa in mig så ska ablolut inte klaga!
 
Men nu säger jag god natt 22.48!
 
Jo jusste får inte glömma, har blivit med Iphone haha fick den i förtidig födelsedags present av päronen!
 
 
Å äntligen fredag, det har jag inte känt på länge faktiskt men nu ska det bli härligt med helg!
I dag blir det nog inte så spännande, ska upp till stallet och pyssla om gamla tanten sen hem och äta tackos mmmh! Sen hoppas jag att jag kan få skjuts hem till henke, men tor inte att det blir något problem.

Ska snart till min första lektion som är Eng C!
 


Jag har då varit förkyld i en vecka snart, men det börjar gå till bättringsvägen! Det har inte hänt så jätte mycket i denna vecka vilket kanske är förståligt! I helgen blir det gym och firande av Henriks storebror!
 
Denna dag kanske inte är så jätte värd egentligen, började 8.25 slutar 11:00. Egentligen slutar jag 10:40 men vi har skolfoto i dag så vi får sluta lite senare. Aja man ska väl inte gråta heller för denna dag!
 
Några försök till bra bloggbilder på mig som inte lyckades så bra!